-вяндліна - 250 г
-перац чырвоны струкавы - 1 штука
-перац зялёны - 1 штука
-бульба - 500 г
-тунец - 200 г
-гарох - 400 г
-яйка курынае - 2 штукі
-салата зялёная - 1 пучок
-памідоры чэры - 5 штук
1. Адварыць бульбу ў вялікім рондалі з кіпячай падсоленай вадой, затым зліць і астудзіць. Тым часам, адварыць яйкі на працягу 9 хвілін. Зліць і адразу акунуць у халодную ваду, затым ачысціць і парэзаць напалову.
2. Злёгку змяшаць тунец з гарохам. Падрэзаць кончык качана салаты і разабраць яго на лісце. Прамыць пад халоднай вадой і стрэсці лішнюю ваду. Чатыры тоўстых кавалка вяндліны парэзаць на шырокія палоскі; тую ж аперацыю правесці з перцам.
3. Раскласці ўсе інгрэдыенты на талерцы, і можна падаваць да стала
|