Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА ЛЕТНЯЯ З ТУНЦОМ

    -вяндліна - 250 г

    -перац чырвоны струкавы - 1 штука

    -перац зялёны - 1 штука

    -бульба - 500 г

    -тунец - 200 г

    -гарох - 400 г

    -яйка курынае - 2 штукі

    -салата зялёная - 1 пучок

    -памідоры чэры - 5 штук

     

    1. Адварыць бульбу ў вялікім рондалі з кіпячай падсоленай вадой, затым зліць і астудзіць. Тым часам, адварыць яйкі на працягу 9 хвілін. Зліць і адразу акунуць у халодную ваду, затым ачысціць і парэзаць напалову.

    2. Злёгку змяшаць тунец з гарохам. Падрэзаць кончык качана салаты і разабраць яго на лісце. Прамыць пад халоднай вадой і стрэсці лішнюю ваду. Чатыры тоўстых кавалка вяндліны парэзаць на шырокія палоскі; тую ж аперацыю правесці з перцам.

    3. Раскласці ўсе інгрэдыенты на талерцы, і можна падаваць да стала

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 285 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar