-2 слоікі пячонкі трэскі (250 г кожны)
-100 г сыра (можна пармезан)
-маянэз
-100 г сметанкавага масла (з маразілкі)
-5 вараных яйкаў
-1 невялікая цыбуліна
Салату ўкладваем пластамі:
1.бялкі нацертыя на буйнай тарцы
2.сыр нацерты на дробнай тарцы
3.слоік пячонкі трэскі (масла зліць, расцерці відэльцам)
4.маянэз
5.масла сметанкавае нацертае на буйнай тарцы
6.цыбуля дробна нарэзаная
7.слоік пячонкі трэскі (масла зліць, расцерці відэльцам)
8.маянэз
9.жаўткі нацертыя на дробнай тарцы
Зацягнуць плёнкай, прыбраць у халадзільнік,
даць прапітацца некалькі гадзін.
|