Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "МІМОЗА" З ПЯЧОНКІ ТРЭСКІ

    -2 слоікі пячонкі трэскі (250 г кожны)

    -100 г сыра (можна пармезан)

    -маянэз

    -100 г сметанкавага масла (з маразілкі)

    -5 вараных яйкаў

    -1 невялікая цыбуліна

     

    Салату ўкладваем пластамі:

    1.бялкі нацертыя на буйнай тарцы

    2.сыр нацерты на дробнай тарцы

    3.слоік пячонкі трэскі (масла зліць, расцерці відэльцам)

    4.маянэз

    5.масла сметанкавае нацертае на буйнай тарцы

    6.цыбуля дробна нарэзаная

    7.слоік пячонкі трэскі (масла зліць, расцерці відэльцам)

    8.маянэз

    9.жаўткі нацертыя на дробнай тарцы

    Зацягнуць плёнкай, прыбраць у халадзільнік,

    даць прапітацца некалькі гадзін.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (17.01.2015)
    Праглядаў: 285 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar