Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "МІЖЗЕМНАМОРСКАЯ"

    -1 слоік пячонкі трэскі, вагой 240 г,

    -4 клубня варанай бульбы,

    -3 вараных яйкі,

    -50 г аліў,

    -50 г маслін,

    -3 марынаваных агурка,

    -2 галоўкі рэпчатай цыбулі,

    -1 шклянка маянэза,

    -2 г. л. гарчыцы,

    -0,5 шклянкі вады,

    -1 ст. л, воцату,

    -1 г. л. цукру,

    -галінкі кропу і пятрушкі.

     

    Цыбулю нарэзаць паўколамі.

    Змяшаць ваду з воцатам і цукрам, заліць дадзенай сумессю цыбулю.

    Марынаваць 5-10 хвілін. Маянэз змяшаць з гарчыцай.

    Бульбу нацерці на буйнай тарцы

    і выкласці на талерку, вышмараваць запраўкай з маянэза і гарчыцы.

    Затым цыбулю адціснуць ад марынаду і пакласці другім пластом.

    Агуркі і яйкі нарэзаць невялікімі кавалачкамі

    і выкласці адпаведна трэцім і чацвёртым пластом.

    Кожны з іх вышмараваць сумессю з гарчыцы і маянэза.

    Пячонку трэскі нарэзаць кавалачкамі і выкласці на салату.

    Паміж імі змясціць масліны і алівы.

    Гатовую страву ўпрыгожыць галінкамі кропу і пятрушкі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (06.01.2015)
    Праглядаў: 244 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar