-1 слоік пячонкі трэскі, вагой 240 г,
-4 клубня варанай бульбы,
-3 вараных яйкі,
-50 г аліў,
-50 г маслін,
-3 марынаваных агурка,
-2 галоўкі рэпчатай цыбулі,
-1 шклянка маянэза,
-2 г. л. гарчыцы,
-0,5 шклянкі вады,
-1 ст. л, воцату,
-1 г. л. цукру,
-галінкі кропу і пятрушкі.
Цыбулю нарэзаць паўколамі.
Змяшаць ваду з воцатам і цукрам, заліць дадзенай сумессю цыбулю.
Марынаваць 5-10 хвілін. Маянэз змяшаць з гарчыцай.
Бульбу нацерці на буйнай тарцы
і выкласці на талерку, вышмараваць запраўкай з маянэза і гарчыцы.
Затым цыбулю адціснуць ад марынаду і пакласці другім пластом.
Агуркі і яйкі нарэзаць невялікімі кавалачкамі
і выкласці адпаведна трэцім і чацвёртым пластом.
Кожны з іх вышмараваць сумессю з гарчыцы і маянэза.
Пячонку трэскі нарэзаць кавалачкамі і выкласці на салату.
Паміж імі змясціць масліны і алівы.
Гатовую страву ўпрыгожыць галінкамі кропу і пятрушкі.
|