Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА РАМЭН З ПАМІДОРАМІ БУЛЬБАЙ І СОУСАМ РАКФОР

    - 1 качанная салата рамэн,

    -100 г памідораў чэры,

    -1 струк жоўтага салодкага перцу,

    -200 г вычышчанай бульбы, зваранай ў мундзіры,

    -1 слоік струковай фасолі (315 мл),

    -150 г смятаны,

    -4 ст. лыжкі слівак,

    -50 г сыра ракфор,

    -соль,

    -перац,

    -1 ст. лыжка сечаных грэцкіх арэхаў.

    1. Пачысціць салату, выдаліць храпку і вымыць яе.

    Адкінуць на друшляк ці абсушыць. Вялікае лісце нарэзаць палоскамі,

    а маленькае пакінуць, як ёсць.

    2. Памідоры разрэзаць на 4 часці. Салодкі перац разрэзаць на 4 часці, а затым нарэзаць кавалачкамі.

    3. Адкінуць на сіта струкі фасолі і разрэзаць іх уздоўж напалову

    ці на 4 часці. Нарэзаць кубікамі бульбу.

    4. Выслаць міску лісцем салаты.

    Перамяшаць да падабенства крэму з смятаны і слівак.

    Расцерці відэльцам сыр ракфор і перамяшаць да соусу.

    Пасаліць і паперчыць.

    5. Змяшаць памідоры, салодкі перац, фасоль і бульбу.

    Пакласці на салату.

    Упрыгожыць невялікай колькасцю соусу ракфор

    і пасыпаць грэцкімі арэхамі. Асобна падаць пакінуты соус.

    6. ПАРАДА:

    Фруктовае адценне набудзе гэтая пікантная салата,

    калі замест фасолі дадаць у яе долькі грушы.

     

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (22.06.2015)
    Праглядаў: 167 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar