-свежы агурок - 1 шт.
-авакада - 1 шт.
-алівы - 5-6 шт.
-капуста кальрабі - 1 шт.
-пячонка трэскі кансерваваная - 1 шт.
-соль - па густу
-перац - па густу.
Крок 1
Капусту нацерці на буйнай тарцы.
Крок 2
Авакада разрэзаць напалову, крутануць абедзве палоўкі
і выдаліць костачку, ачысціць ад лупіны і затым нарэзаць кубікамі.
Крок 3
Агурок нарэзаць кубікамі.
Крок 4
Алівы нарэзаць кольцамі.
Крок 5
Пяячонку трэскі выцягнуць з масла і расцерці відэльцам.
Крок 6
Усё перамяшаць, пасаліць, паперчыць.
|