Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА СА СМАЖАНЫХ БАКЛАЖАНАЎ

    -1 кг небуйных баклажанаў,

    -соль,

    -алей для пячэння,

    -100 г мукі.

    Марынад:

    -40 г маленькіх струкоў рознакаляровага перцу чылі,

    -5 зубкоў часныку,

    -150 мл віннага воцату,

    -3 ст. лыжкі вады.

     

    Памыць баклажаны і выдаліць у іх пладаножкі. Не здымаючы скурку, нарэзаць лустачкамі таўшчынёй 1 см.

    Выкласці баклажаны ў друшляк, пасыпаць 2 ст. лыжкамі солі і 30 хвілін настойваць у вадзе.

    Затым асцярожна адціснуць далонню лустачкі і абсушыць папяровымі сурвэткамі.

    Для марынаду ў перцаў чылі адрэзаць пладаножкі, спаласнуць, выдаліць насенне і дробна насекчы.

    Часнык таксама дробна насекчы. Усё перамяшаць з воцатам і заліць вадой.

    Лустачкі баклажанаў абсмажыць, папярэдне абкачаўшы ў муце, папрамакаць алей і заліць марынадам.

    Пасля астуджэння салату падаць на стол.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.10.2014)
    Праглядаў: 260 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar