Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА СА СМАЖАНЫХ БАКЛАЖАНАЎ І СВІНІНЫ

    -баклажаны (смажаныя) – 250 г

    -морква (адвараная) – 50 г

    -свініна – 100 г

    -зялёны гарошак - па густу

    -крэс-салата - 1 пучок

    -цытрына - 1 шт.

    -кроп - па густу

    для запраўкі:

    -базілік (дробна нарэзаны) - 1 пучок

    -вострая гарчыца - 1 г.л.

    -яблычны воцат - 2 ст.л.

    -часнык (здробнены) - 1 зубчык

    -алей

    -перац (молаты)

    -соль - па густу.

     

    Баклажаны нарэзаць палоскамі, моркву - кружочкамі, мяса - кубікамі, крэс - кавалачкамі.

    Усё перамяшаць з гарошкам і кропам.

    Для запраўкі перамяшаць здробненыя інгрэдыенты.

    Заліць запраўкай і ўпрыгожыць паўкружочкамі цытрын.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.10.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar