-баклажаны (смажаныя) – 250 г
-морква (адвараная) – 50 г
-свініна – 100 г
-зялёны гарошак - па густу
-крэс-салата - 1 пучок
-цытрына - 1 шт.
-кроп - па густу
для запраўкі:
-базілік (дробна нарэзаны) - 1 пучок
-вострая гарчыца - 1 г.л.
-яблычны воцат - 2 ст.л.
-часнык (здробнены) - 1 зубчык
-алей
-перац (молаты)
-соль - па густу.
Баклажаны нарэзаць палоскамі, моркву - кружочкамі, мяса - кубікамі, крэс - кавалачкамі.
Усё перамяшаць з гарошкам і кропам.
Для запраўкі перамяшаць здробненыя інгрэдыенты.
Заліць запраўкай і ўпрыгожыць паўкружочкамі цытрын.
|