Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 12
    Гасцей: 12
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА СА СПАРЖАВАЙ КАПУСТЫ (БРАКОЛІ) З ГАРОДНІНАЙ

    -300 г браколі,

    -70 г морквы,

    -100 г салёных ці марынаваных агуркоў,

    -30 г зялёнай цыбулі,

    -1-2 ст. лыжкі алею,

    -1-2 г. лыжкі 3%-вага воцату ці цытрынавага соку,

    -1/3 г. лыжкі кмена,

    -цукар,

    - чорны молаты перац,

    -соль.

     

    Браколі адварыць у падсоленай вадзе і падзяліць на суквецці. Моркву адварыць асобна і дробна нарэзаць. Кмен заліць кіпенем і вытрымаць 20 хвілін. Цыбулю дробна нарэзаць. Усё перамяшаць і заправіць цытрынавым сокам, вадой з кменам і алеем. Цукар, перац і соль дадаць па густу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 214 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar