Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА СА СВЕЖАГА ГАРОШКУ

    -гарох - 400 г

    -мята свежая - 50 г

    -фінікі - 5 штук

    -цытрыны - 1 штука

    -салата рамэн - 1 пучок

    -семечкі гарбуза вычышчаныя - 3 сталовыя лыжкі

     

    1. Гарох заліць халоднай вадой, пакінуць прыкладна на гадзіну.

    2. Мяту прамыць, адлучыць лісце. З фінікаў выцягнуць костачкі.

    Змяшаць лісце мяты, фінікі, цытрынавую цэдру і сок 1/2 цытрыны, здрабніць блендэрам да аднастайнасці.

    Развесці вадой да кансістэнцыі вадкай смятаны.

    3. Салату (ці кітайскую капусту) парваць у парцыённыя талеркі.

    4. Зліць ваду ад гарошку, змяшаць яго разам з гарбузовымі семечкамі і заправіць мятным соусам.

    5. Выкласці ў талеркі на салатнае лісце.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (07.09.2014)
    Праглядаў: 308 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar