Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА СА СВЕЖАЙ ГАРОДНІНЫ

    -1 вілок белакачаннай капусты,

    -1 морква,

    -1 галоўка рэпчатай цыбулі,

    -1-2 спелых памідора,

    -1 струк салодкага перцу,

    -1 сталовая лыжка зялёнага гарошку,

    -2 сталовыя лыжкі журавін ці мочанай брусніцы,

    -зеляніна кропу і пятрушкі,

    -салатная запраўка,

    -смятана ці маянэз.

     

    Шчыльны круглы вілок белакачаннай капусты ачысціць ад верхняга лісця і вымыць. Зрэзаць храпку так, каб вілок быў устойлівы. Акуратна адлучыць верхавіну (1/4 ці 1/5 частку вілка) і выразаць змесціва вілка, пакінуўшы таўшчыню сценкі прыкладна 0,5 см. Такім чынам вілок ператворыцца ў салатнік, які можна запоўніць салатай са свежай гародніны. Нашаткаваць на буйнай тарцы моркву, нарэзаць саломкай салодкі перац, кольцамі цыбулю, лустачкамі ці долькамі памідоры, дробна насекчы кроп, пятрушку ці зялёную цыбулю. Дадаць журавіны ці брусніцу і зялёны гарошак. Для запраўкі салаты можна выкарыстоўваць смятану, маянэз ці салатную запраўку. Іх падаюць у асобным посудзе.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 214 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar