Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА СА СВЕЖЫХ АГУРКОЎ І ПАМІДОРАЎ З МЯТАЙ

    -агурок доўгі - 1 шт.

    -памідоры - 2 шт.

    -мята - 1 пучок

    Для запраўкі:

    -ёгурт - 5 ст. лыжак

    -воцат яблычны - 1 г. лыжка

    -часнык - 1 зубчык

    -мёд - 1 г. лыжка

    -соль - па густу

    -перац - па густу

     

    Нарэзаць агурок тонкімі кружочкамі і пакласці ў друшляк. Затым пасыпаць соллю, даць сцячы ўтварыўшамуся соку (каля паўгадзіны) і абсушыць на папяровых сурвэтках.

    Мяту дробна нарэзаць. Памідоры нарэзаць тонкімі кружочкамі і раскласці ў салатніцы пластамі - агуркі, памідоры і мяту, паліваючы кожны пласт запраўкай.

    Падрыхтоўка запраўкі.

    Ёгурт змяшаць з яблычным воцатам, дадаць раздушаны часнык, мёд, соль, перац і перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (01.09.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar