Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА СА СВЕЖЫХ АГУРКОЎ У СМЯТАНЕ

    -агурок - 3-4 шт.

    -соль - па густу

    -воцат - па густу

    -алей - па густу

    -перац салодкі чырвоны молаты - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -смятана (па жаданні) - 2-3 ст. лыжкі

     

    Ачысціць 3-4 добрыя, свежыя агурка, зрэзаць канцы, паспрабаваць на густ, ці няма гаркаты.

    Нашаткаваць агуркі і паскладаць у салатніцу, некаторы час даць пастаяць, а потым добра адціснуць, пасаліць і зноў даць паўгадзіны-гадзіну пастаяць і яшчэ раз адціснуць.

    Потым пакласці адціснутыя агуркі ў салатніцу і паліць сумессю воцату з алеем, пасыпаць салодкім чырвоным перцам і паперчыць чорным.

    Добра размяшаць і пакінуць яшчэ на 3-4 гадзіны, каб воцат добра ўвабраўся.

    Перад падачай на стол можна паліць некалькімі лыжкамі смятаны. (Гэта робіцца толькі ў тым выпадку, калі агуркі не пасыпаны перцам.)

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (01.09.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar