-агурок - 1 шт.
-соль - па густу
-воцат - па густу
-гарчыца - па густу
-кроп - па густу
-цыбуля-парэя - па густу
-смятана - 1-2 ст. лыжкі
-сок цытрынавы (некалькі кропель) - па густу
-алей - па густу
-соль - па густу
-перац чорны - па густу
Вымыты і неабчышчаны ад лупіны агурок нарэзаць кружочкамі, пакласці ў салатніцу, пасаліць і заліць сумессю з алею, воцату і гарчыцы.
Пасля гэтага страву зверху трэба заправіць смятанай і пасыпаць дробна нарэзанай цыбуляй-парэяй і чорным перцам, пасаліць, апырскаць воцатам ці цытрынавым сокам, пасыпаць кропам.
|