-памідоры - 200 г
-агуркі свежыя - 200 г
-агуркі салёныя - 200 г
-яйкі - 1 шт.
-часнык - 1 зубчык
-смятана - па густу
-салата зялёная - па густу
-цыбуля зялёная - па густу
-кроп - па густу
-пятрушка - па густу
-цукар - па густу
-соль - па густу
Нарэзаць памідоры акуратнымі долькамі, а ўсе агуркі - кружочкамі. Сварыць яйка ўкрутую і таксама нарэзаць долькамі ці невялікімі кружочкамі.
Часнык нацерці на дробнай тарцы і пасаліць. Усю зеляніну нашаткаваць. Змяшаць усе кампаненты.
Дадаць яшчэ солі і цукру, калі неабходна. Заправіць смятанай. Пакласці на талерку ўпрыгожаную лісцем салаты, пасыпаць зверху пакінутай зелянінай.
|