-курыца - 1 шт.
-бульба адвараная - па густу
-агурок - па густу
-ці агуркі салёныя - па густу
-яйка адваранае - па густу
-гарошак зялёны - па густу
-маянэз - па густу
Сварыць курыцу, адлучыць мякаць ад скуры, нарэзаць з паляндвіцы
(грудкі) тонкія лустачкі белай мякаці для ўпрыгожвання салаты,
а астатнюю мякаць - дробнымі кубікамі.
Адвараную бульбу, салёныя (ці свежыя) агуркі,
яйкі дробна нарэзаць і злучыць.
Заліць маянэзам і перамяшаць.
Можна дадаць зялёны гарошак.
Салату пакласці ў прыгожы посуд горкай, зверху пакласці лустачкі
белага мяса курыцы, долькі яйкаў, святочна ўпрыгожыць зелянінай.
|