Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "СТАЛІЧНАЯ" – 1

    -курыца - 1 шт.

    -бульба - 500 г

    -агуркі салёныя - 300 г

    -лісце салаты - 100 г

    -гарошак зялёны кансерваваны - 120 г

    -яйкі - 6 шт.

    -крабы - 60 г

    -чарнасліў - 15 г

    -соус - 420 г

    -зеляніна пятрушкі - па густу

    -спецыі - па густу

    -соль - па густу

    -цукар - па густу

     

    Адварыць ці падсмажыць тушку курыцы.

    Адлучыць мяса ад скуры і костак.

    Мяса нарэзаць лустачкамі,

    пакінуўшы доўгія кавалачкі для ўпрыгожвання салаты.

    У рондаль скласці нарэзанае лісце салаты, мяса курыцы, нарэзаную

    кубікамі вараную бульбу, агуркі, вараныя яйкі і зялёны гарошак.

    Усё заправіць соусам з маянэза і смятаны.

    Перамяшаць, дадаўшы па густу соль, молаты перац, цукар.

    Выкласці салатную масу горкай на лісце салаты ў салатнік і

    ўпрыгожыць па крузе кружочкамі яйка, кавалачкамі крабаў,

    змочанымі ў соусе, доўгімі лустачкамі мяса курыцы,

    чарнаслівам без костачак і галінкамі пятрушкі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 281 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar