Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА "СТАЛІЧНАЯ" – 2

    -мяса курынае адваранае - 200 г

    -бульба - 3-4 шт.

    -агуркі салёныя - 2 шт.

    -яйкі - 3 шт.

    -гарошак зялёны - 200 г

    -лісце салаты - 40 г

    -маянэз - 250 г

    -соль - па густу

     

    Адварыць ці падсмажыць курыцу, адварыць бульбу, яйкі.

    Мяса, бульбу, яйкі, агуркі, нарэзаць тонкімі лустачкамі,

    лісце зялёнай салаты дробна нашаткаваць.

    Дадаць зялёны гарошак, усё заправіць маянэзам.

    Салату падаць выкладзенай горкай.

    Упрыгожыць страву кружочкамі яйка, фігурна нарэзаным агурком

    і лісцем зялёнай салаты.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (19.12.2014)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar