Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА “СЫТНАЯ”

    -1 слоік пячонкі трэскі;

    -1 цыбуліна;

    -1 морква;

    -0,5 шкл. варанага рысу;

    -2 яйкі;

    -100 г сыра;

    -зеляніна;

    -маянэз,

    -алей.

     

    1. Яйкі сварыць, астудзіць, ачысціць і дробна нарэзаць.

    Цыбуліну ачысціць і таксама дробна нарэзаць.

    2. Моркву вымыць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы,

    сыр таксама нацерці на буйнай тарцы.

    Цыбулю і моркву злучыць і абсмажыць на алеі

    да залацістага колеру цыбулі.

    3. Усе інгрэдыенты выкладваць у салатнік пластамі:

    пячонка – цыбуля і морква - рыс - яйкі - сыр - маянэз.

    Упрыгожыць зелянінай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (06.01.2015)
    Праглядаў: 274 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar