-1 слоік пячонкі трэскі;
-1 цыбуліна;
-1 морква;
-0,5 шкл. варанага рысу;
-2 яйкі;
-100 г сыра;
-зеляніна;
-маянэз,
-алей.
1. Яйкі сварыць, астудзіць, ачысціць і дробна нарэзаць.
Цыбуліну ачысціць і таксама дробна нарэзаць.
2. Моркву вымыць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы,
сыр таксама нацерці на буйнай тарцы.
Цыбулю і моркву злучыць і абсмажыць на алеі
да залацістага колеру цыбулі.
3. Усе інгрэдыенты выкладваць у салатнік пластамі:
пячонка – цыбуля і морква - рыс - яйкі - сыр - маянэз.
Упрыгожыць зелянінай.
|