-квашаная капуста - па густу ,
-вараная бульбачка - 2 буйных ці 3-4 маленькіх,
-палова маленькай цыбуліны,
-1 яблыка,
-1-2 ст. л. разынак,
-1 салёны агурок,
-сланечнікавы алей
Буйна нарэзаць вараную бульбачку, квашаную капусту, дадаць дробна нарэзаныя цыбулю, яблыка, агурок, дадаць разынкі, усё перамяшаць, заправіць сланечнікавым алеем. Гэта салата асабліва смачная, калі бульбачку ў салату нарэзаць, пакуль яна гарачая, і адразу падаць да стала. Сланечнікавы алей лепш выкарыстоўваць натуральны (не рафінаваны і з водарам семечак). Салёны агурок у гэтай салаце не гэтак абавязковы, як астатнія інгрыдыенты. Салата будзе вельмі смачнай і ў тым, і ў другім выпадку.
|