Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З АБСМАЖАНЫХ БАКЛАЖАНАЎ

    -буйныя баклажаны - 2 шт.,

    -востры перац чылі - 1 шт.,

    -балгарскі перац - 1 шт.,

    -малады часнык - 4 зубчыка,

    -морква сярэдняй велічыні - 1 шт.,

    -памідор - 1 шт.,

    -рафінаваны алей - 3 ст. лыжкі,

    -рэпчатая цыбуля сярэдняй велічыні - 1 шт.,

    -светлы соевы соус - 1 ст. лыжка,

    -зеляніна кінзы,

    -соль - па густу.

     

    1. Баклажаны вымыць, нарэзаць уздоўж пласцінамі таўшчынёй каля 5 мм. Кожную пласціну нарэзаць доўгай тонкай саломкай.

    Пасаліць, расцерці рукамі да вылучэння соку. Пакінуць на 25 хвілін у цёплым месцы.

    2. Цыбулю ачысціць, нарэзаць тонкімі паўколамі. Моркву нацерці на адмысловай тарцы ці нарэзаць саломкай.

    З перцаў зрэзаць верхавіны, выдаліць насенне і нашаткаваць палоскамі таўшчынёй каля 2 мм. Перамяшаць гародніну, смажыць у разагрэтым алеі да паўгатовасці.

    3. Баклажаны адціснуць, зліць сок і злучыць з гароднінай, злёгку абсмажыць.

    Дадаць соевы соус, тоўчаны ці дробна насечаны часнык, нарэзаны долькамі памідор, здробненую зеляніну. Тушыць пад вечкам на працягу 15 хвілін, перыядычна памешваючы.

    4. Дадаць соль, перакласці ў гліняны ці парцалянавы салатнік і падаць на стол у гарачым ці халодным выглядзе ў якасці вострай закускі

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (12.09.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar