Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З АГУРКАМІ І СПАРЖАЙ

    -2 качана салаты,

    -100 г тонкай спаржы (свежай, кансерваванай ці замарожанай),

    -100 г агуркоў.

    Для запраўкі:

    -цёртая цэдра і сок 1 цытрыны,

    -1 ст. лыжка дробна нарэзанай зеляніны кропу,

    -1/2 г. лыжкі молатага чорнага перцу,

    -50 мл аліўкавага алею,

    -дробка цукру.

    Адварыць спаржу на працягу 3-4 хвілін да мяккасці.

    Выняць шумоўкай і пакласці ў міску з халоднай вадой.

    Агуркі нарэзаць тонкай саломкай.

    Пакласці спаржу, агурок і салату ў міску.

    Прыгатаваць запраўку, ўзбіць старанна цытрынавую цэдру і сок,

    нарэзаны кроп, молаты чорны перац, аліўкавы алей і цукар.

    Паліць салату запраўкай і перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (22.06.2015)
    Праглядаў: 319 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar