
-2 качана салаты,
-100 г тонкай спаржы (свежай, кансерваванай ці замарожанай),
-100 г агуркоў.
Для запраўкі:
-цёртая цэдра і сок 1 цытрыны,
-1 ст. лыжка дробна нарэзанай зеляніны кропу,
-1/2 г. лыжкі молатага чорнага перцу,
-50 мл аліўкавага алею,
-дробка цукру.
Адварыць спаржу на працягу 3-4 хвілін да мяккасці.
Выняць шумоўкай і пакласці ў міску з халоднай вадой.
Агуркі нарэзаць тонкай саломкай.
Пакласці спаржу, агурок і салату ў міску.
Прыгатаваць запраўку, ўзбіць старанна цытрынавую цэдру і сок,
нарэзаны кроп, молаты чорны перац, аліўкавы алей і цукар.
Паліць салату запраўкай і перамяшаць.

|