Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З АГУРКАМІ, ПЕРЦАМ І АВАКАДА

    -3 качана салаты (пажадана розных гатункаў),

    -100 г зялёнага салодкага перцу,

    -100 г агуркоў,

    -25 г зялёнай цыбулі,

    -100 г авакада.

    Для запраўкі:

    -30 мл цытрынавага соку,

    -1 зубок часныку,

    - дробка цукру,

    -1 г. лыжка сталовай гарчыцы,

    -75 мл аліўкавага алею.

    Лісце салаты парваць на кавалачкі і змяшаць з нарэзаным саломкай

    салодкім перцам, нарэзанымі лустачкамі агуркамі, авакада,

    нарэзаным тонкімі долькамі.

    Цытрынавы сок, цукар, гарчыцу, нацёрты на дробнай тарцы

    ці прапушчаны праз прэс часнык і аліўкавы алей злучыць

    у шчыльна зачыняючымся слоіку і страсянуць.

    Салату заправіць і перамяшаць.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (22.06.2015)
    Праглядаў: 161 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar