-агуркі - 400 г
-чырвоная цыбуля - 1/4 шт.
-радыска - 2-3 шт.
-лісце мяты - 10 шт.
-фета- 100 г
-белы вінны воцат- па густу -
аліўкавы алей - па густу
-соль - па густу
-молаты перец - па густу
Агуркі памыць, ачысціць і тонка нарэзаць. Мяту здрабніць. Чырвоную цыбулю ачысціць ад шалупіны, нарэзаць паўколамі.
Радыску нарэзаць кружочкамі. Змяшаць у місцы агуркі, цыбулю, мяту і радыску, паліць воцатам і аліўкавым алеем, асцярожна перамяшаць.
Пасыпаць кавалачкамі феты, пасаліць і паперчыць. Падаваць адразу ж пасля падрыхтоўкі.
|