- агурок - 4 шт.
-цыбуля рэпчатая - 1шт.
-соевы соус - 1 ст.л.
-воцатная кіслата - 2 г.л.
-кунжутнае насенне - 1 ст.л.
-соль - па густу.
-цукар - 1 г.л.
-яннём - 1/2 ст.л. ці 4 зубчыка часныку
-2 г.л. чырвонага перцу.
Агуркі прамываем і наразаем брусочкамі даўжынёй 4 см. Злёгку солім і пакідаем на 30 хвілін, каб яны далі сок.
Зліваем сок ад агуркоў і дадаем нашаткаваную паўколамі цыбулю, соевы соус, яннём, воцатную кіслату, кунжутнае насенне і соль.
Старанна ўсё змешваем і кладзём у халадзільнік на 30 хвілін.
|