Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З АГУРКОЎ ЗАЛІЎНАЯ

    -350-400 г агуркоў,

    -150 г салодкай тварогавай масы ці слівак,

    -5 ст. лыжак малака,

    -1 ст. лыжка цытрынавага соку,

    -1 ст. лыжка парашка жэлаціну,

    -2,5 шклянкі вады,

    -соль.

     

    Жэлацін развесці ў 1/2 шклянкі вады і даць пастаяць 30 хвілін. Затым заліць дзвюма шклянкамі кіпеню, працадзіць і астудзіць да пакаёвай тэмпературы.

    Дадаць туды цытрынавы сок, нарэзаныя тонкімі кружкамі агуркі і соль. Усё перамяшаць, выкласці ў формачкі і астудзіць.

    Тварогавую масу ўзбіць з малаком і выкласці на гатовае жэле.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (29.07.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar