-артышок (кансерваваны) – 150 г
-зеляніна - па густу
-салодкі перац – 50 г
-агуркі – 50 г
-ныркі (адвараныя) – 30 г
-бурак – 30 г
для запраўкі:
-яйка (жаўток) - 2 шт.
-сухое белае віно - 1/3 шклянкі
-цукар - па густу
-цытрынавая цэдра - 3 ст.л.
Зрабіць запраўку. Узбіць жаўткі і цукар, дадаць траціну шклянкі сухога белага віна і некалькі лыжак цёртай цытрынавай цэдры.
Артышокі, ныркі, бурак і агуркі нарэзаць лустачкамі, перац - палоскамі, зеляніну здрабніць.
Перамяшаць прадукты з запраўкай. Упрыгожыць страву пакінутым фігурна нарэзаным бураком.
|