Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З АРТЫШОКАЎ І САЛОДКАГА ПЕРЦУ З ЦЫКОРЫЕМ

    -артышокі - 4 штукі

    -перац салодкі - 1 штука

    -цыкорый - 1 штука

    -памідоры - 2 штукі

    -цытрына - ½ штукі

    -яйка курынае - 3 штукі

    -воцат - 2 ст. лыжкі

    -алей - 5 ст. лыжак

    -гарчыца - 2 ст. лыжкі

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

     

    1. Памідоры на 10 секунд апусціць у кіпень, спаласнуць халоднай вадой, ачысціць ад скуркі і разрэзаць на 4 часці.

    2. Яйкі сварыць укрутую, астудзіць пад бруёй халоднай вады, ачысціць ад шкарлупіны. Разрэзаць на 2 часці, адлучыўшы бялкі ад жаўткоў; бялкі нарэзаць тонкай саломкай, жаўткі здрабніць.

    3. Цыкорый ачысціць і прамыць і адварыць.

    4. Выціснуць сок паловы цытрыны.

    5. Вострым нажом адрэзаць лісце артышокаў, хвосцікі разрэзаць на 4 часці, пакласці ў міску, паліць сокам цытрыны.

    6. Салодкі перац прамыць, абсушыць, разрэзаць на 2 часці, выдаліць насенне, мякаць нарэзаць тонкай саломкай.

    7. Для падрыхтоўкі запраўкі перамяшаць алей, воцат, гарчыцу. Дадаць здробненыя жаўткі, соль, чорны молаты перац.

    8. Перамяшаць ўсе інгрэдыенты і заправіць салату

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (04.09.2014)
    Праглядаў: 208 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar