-радыска - 150 г
-артышокі кансерваваныя - 1 слоік
-агуркі - 2 штукі
-авакада - 1 штука
-салата зялёная - 100 г
-гарчыца - 2 ст. лыжкі
-сок цытрынавы - 2 ст. лыжкі
-соль - па густу
-сліўкі - 50 мл
-перац чорны молаты - па густу
1. Радыску нарэзаць кружочкамі.
2. Кансерваваныя артышокі прамыць.
3. Ачысціць агуркі і нарэзаць невялікімі кубікамі.
4. Авакада разрэзаць напалову, выдаліць костачку і нарэзаць тонкімі лустачкамі.
5. Лісце салаты прамыць і абсушыць.
6. Перамяшаць гародніну з лісцем салаты. Дадаць соус.
7. Для падрыхтоўкі соуса старанна перамяшаць гарчыцу, сок цытрыны, сліўкі, соль, чорны молаты перац.
|