-бабы кармавыя - 200 г
-бабы белыя кансерваваныя - 310 г
-фасоль чырвоная кансерваваная - 310 г
-цыбуля чырвоная - 1 галоўка
-пятрушка сечаная - 2 ст. лыжкі
-салатная запраўка французская - 2 ст. лыжкі
1. Давядзіце ваду ў невялікім рондалі да кіпення, злёгку пасаліце і пакладзіце ў рондаль разам з кармавымі бабамі. Варыце 1 хвіліну, затым зліце. Прамыйце ў халоднай вадзе.
2. Выкладзіце бабы ў сервіравальныя міскі, дадаўшы чырвоную фасоль і белыя бабы, тонка нарэзаную цыбулю і пятрушку. Паліце запраўкай і добра перамяшайце.
|