Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАБОЎ З САЛЕРАЙ І ЧАБОРАМ

    -бабы белыя – 250 г

    -соль - 0.5 г. лыжкі

    -чабор (цім’ян) - 0.5 г. лыжкі

    -корань салеры - 0.25 шт.

    -сцябло салеры - 1 шт.

    -морква – 1 шт.

    -цыбуля рэпчатая – 2 шт.

    -масліны фаршаваныя - 20 шт.

    -воцат вінны – 4 ст. лыжкі

    -алей - 6 ст. лыжак

     

    Бабы перабраць, прамыць і замачыць у халоднай вадзе на 12 гадзін. Варыць у гэтай жа вадзе з соллю і чаборам на слабым агні пад вечкам 1 гадзіну.

    Сцябло салеры нарэзаць лустачкамі таўшчынёй 1см, корань салеры і моркву ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі, цыбулю нарэзаць кольцамі.

    Гародніну скласці ў сатэйнік, дадаць 1-1,5 кубкі вады і тушыць пад вечкам 15 хвілін. Адкінуць на сіта і даць сцячы вадкасці.

    Бабы з гароднінай выкласці ў салатніцу, паліць сумессю алею з воцатам і пасыпаць нарэзанымі палоўкамі маслін.

    Даць салаце настаяцца пад вечкам паўгадзіны, упрыгожыць палоскамі салодкага перцу, зелянінай і падаваць да стала.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.09.2014)
    Праглядаў: 288 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar