-баклажаны - 2-3 шт.
-сыр - 100-150 г
-часнык - 2 зубчыка
-перац струкавы салодкі - 2 шт.
-памідоры - 5 шт.
-зеляніна кінзы, рэганы, пятрушкі, кропу - па густу
Баклажаны вымыць, абсушыць, ачысціць скурку і нарэзаць кружочкамі, таўшчынёй не больш за 1-1.5 см. Кожны кружочак баклажана абсмажыць у разагрэтым алеі.
Затым нарэзаць саломкай салодкі перац, памідоры і зеляніну кінзы, рэганы, пятрушкі, кропу.
Усе інгрэдыенты пластамі выкласці на плоскую талерку: баклажаны, трохі абсыпаныя дробна насечаным часныком і цёртым сырам, перац, памідоры, зеляніну.
Кожны пласт падсаліць па густу. Да стала салату падаюць астуджанай.
|