-баклажаны (буйныя) - 2 шт.
-брынза (цвёрдая) – 150 г
-памідоры (буйныя) - 2 шт.
-грэцкія арэхі – 100 г
-агуркі (марынаваныя) - 1 шт.
-салодкі перац - 1 шт.
-аліўкавы алей (для запраўкі).
Баклажаны парэзаць кубікамі і пасмажыць на павольным агні і аліўкавым алеі да гатовасці. Астудзіць.
Парэзаць памідоры, салодкі перац сярэднімі кавалачкамі, раздрабніць грэцкія арэхі (не дробна), марынаваныя агуркі парэзаць дробна, брынзу сярэднімі кавалкамі.
Усё змяшаць з баклажанамі і заправіць аліўкавым алеем.
Соль па густу.
|