-баклажан буйны - 1 шт.
-цыбуля рэпчатая - 2 шт.
-балгарскі перац - 1 шт.
-алей - 2 ст.л.
-воцат (3%) - 3 ст.л.
-соль - па густу.
Баклажан вымыць, запекчы ў духоўцы, разрэзаць напалову ўздоўж, выдаліць мякаць з насеннем і дробна насекчы.
Цыбулю ачысціць, нарэзаць паўколамі і абсмажыць у 1 сталовай лыжцы алею да залацістага колеру.
Балгарскі перац вымыць, выдаліць асяродак, наразаць невялікімі кавалачкамі.
Усё змяшаць, пасаліць і заправіць пакінутым алеем з воцатам.
На стол можна падаваць з падсмажаным хлебам.
|