(кітайская кухня)
-баклажаны сярэдняй велічыні - 2 шт.
-струкі салодкага перцу - 5-7 шт.
-памідоры - 2-3 шт.
-цыбуля - 1 шт.
- сечаная зеляніна пятрушкі - 2 ст. лыжкі
- алей - 4 ст. лыжкі
-кунжутны алей - некалькі кропель
- молаты чырвоны перац - па густу
Спячы і ачысціць 2 баклажана, даць астыць і нарэзаць кубікамі.
Затым нарэзаць спечаны перац і памідоры.
Дадаць галоўку цыбулі, нарэзанай тонкімі кольцамі, усё перамяшаць.
Заправіць салату сумессю расліннага і кунжутнага алею з даданнем молатага чырвонага перцу.
Упрыгожыць сечанай зелянінай пятрушкі.
|