Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ ПАД РЭЗКІМ СОУСАМ

    -баклажаны (смажаныя) – 400 г

    -зеляніна - па густу

    -алей

    -мука

    для запраўкі:

    -рэпчатая цыбуля - 600 г

    -алей - 1 ст.л.

    -гароднінны булён

    -партвэйн (чырвоны) - 20 мл

    -базілік (сушоны) - 1 ст.л.

    -часнык (тоўчаны) - 1 зубчык

    -лаўровы ліст,

    - соль,

    -чорны перац - па густу

    -сыр (цёрты) - па густу

    -белае віно - па густу.

     

    Для запраўкі рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі, абсмажыць у лыжцы алею да залацістага колеру і заліць гароднінным булёнам. Дадаць чырвоны партвэйн.

    Лыжку сушонага базіліка (ці іншай рэзкай зеляніны), лаўровы ліст, 1 даўлены зубок часныку варыць 10 хвілін, не зачыняючы вечкам.

    Затым ўліць трохі белага віна, дадаць соль, чорны молаты перац, здробненыя лісцікі зеляніны, нацёрты на буйнай тарцы сыр і варыць яшчэ 5 хвілін. Астудзіць і выняць лаўровы ліст.

    Баклажаны нарэзаць кубікамі і паскладаць роўным тонкім пластом у салатнік.

    Паліць іх запраўкай, пакласці яшчэ пласт і зноў паліць запраўкай.

    Даць страве трохі пастаяць, а перад падачай упрыгожыць зелянінай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.10.2014)
    Праглядаў: 237 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar