Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ Ў СОУСЕ

    -баклажаны - 2 кг,

    -вада - 2 л,

    -соль - 6 ст. лыжак.

    Для соусу:

    -буйная рэпчатая цыбуля - 3 шт.,

    -зеляніна пятрушкі і салеры - 1 вялікі пучок,

    -часнык - 6 зубчыкаў,

    -рафінаваны алей - 170 г,

    -сталовы воцат-150 г,

    -цукар-пясок - 2 ст. лыжкі,

    -вада - 3 ст. лыжкі,

    -балгарскі перац - 3 шт.,

    -чорны перац - 20 гарошын,

    -соль - 2 ст. лыжкі.

     

    1. Баклажаны вымыць, зрэзаць пладаножкі і донцы, пакласці ў кіпячую ваду, дадаць соль і варыць на працягу 10 хвілін.

    Адкінуць на друшляк, астудзіць, нарэзаць кубікамі.

    2. Балгарскі перац вымыць пад праточнай вадой, зрэзаць верхавіны, выдаліць насенне, мякаць нарэзаць тонкімі палоскамі.

    Зеляніну прамыць, абсушыць, дробна нашаткаваць.

    Цыбулю ачысціць, нарэзаць тонкімі кольцамі.

    3. Злучыць усе інгрэдыенты, пасаліць, дадаць ваду, цукар, алей, гарошыны чорнага перцу і воцат, пакласці прапушчаны праз часныкадавілку часнык.

    Пакінуць на паўгадзіны, яшчэ раз перамяшаць і пакласці ў вялікую, герметычна зачыняючуюся ёмістасць.

    Вытрымаць у халадзільніку двое сутак.

    4. Выкласці ў прыгожы салатнік і падаць на стол у якасці арыгінальнай халоднай закускі

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.10.2014)
    Праглядаў: 264 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar