Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З АЛІВАМІ

    -баклажаны – 800 г

    -зялёныя алівы (без костачак) – 200 г

    -памідоры (спелыя) – 400 г

    запраўка:

    -аліўкавы алей - 2 ст.л.

    -цытрынавы сок - 4 ст.л.

    -часнык (дробна сечаны) - 2 зубчыка

    -базілік (нарэзаны палоскамі) - 2 пучка

    -чорны перац (молаты),

    -соль - па густу.

     

    Баклажаны змясціць у разагрэтую да 220 С духоўку на 30 хвілін, пакуль лупіна не пачне тапырыцца.

    Затым астудзіць гародніну, зняць скурку, выдаліць сцеблавыя часткі, а мякаць нарэзаць маленькімі кубікамі.

    Алівы здрабніць лустачкамі, памідоры (таксама выдаліўшы скурку) - кубікамі.

    Змяшаць ўсё з запраўкай. Да гэтай стравы падыдзе хлеб з мукі грубага памолу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (21.09.2014)
    Праглядаў: 299 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar