Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З ЧАСНЫКОМ

    -400 г баклажанаў,

    -200 г памідораў,

    -2-3 зубка часныку,

    -50 мл сланечнікавага алею,

    -30 мл воцату,

    -перац,

    -соль - па густу,

    -зеляніна пятрушкі.

     

    Падрыхтаваныя баклажаны адварыць да паўгатовасці, пакласці на гарачую патэльню, абсмажыць з усіх бакоў.

    Калі баклажаны злёгку астынуць, выдаліць з іх скурку, пасля чаго здрабніць, пасыпаць расцёртым з соллю часныком і перамяшаць.

    Сланечнікавы алей змяшаць з воцатам, соллю, перцам, паліць салату, асцярожна перамяшаць, пакласці ў салатніцу.

    Салату пасыпаць зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.10.2014)
    Праглядаў: 247 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar