-баклажаны - 150 г
-кунжутны алей - 20 г
-часнык - 13 г
-соевы соус - 30 г
-канцэнтрат вейдзін - 5 г
-сталовы воцат - 3 г.
Спачатку падрыхтоўваем баклажаны, іх чысцяць, прамываюць, разразаюць уздоўж на дзве палоўкі.
Пасля гэтага іх вараць у параварцы да гатовасці.
Затым баклажаны астуджаюць, наразаюць саломкай і дадаюць соевы соус, кунжутны алей, воцат, канцэнтрат вейдзін і соль па густу.
Перад тым як падаваць прадукты змешваюць, укладваюць горкай на талерку, а зверху пасыпаюць дробна сечаным часныком.
Асобна падаюць соевы соус.
|