-баклажаны - 3 шт.
-цукіні - 2 шт.
-цытрына - 6 лустачак
-аліўкавы алей - 3 ст.л.
-часнык - 1 галоўка.
Для запраўкі. У аліўкавы алей пакласці долькі цытрыны і даць настаяцца. Паперчыць і пасаліць.
Баклажаны і кабачкі нарэзаць падоўжанымі кавалкамі таўшчынёй 1,5 см, часнык насекчы. Разагрэць грыль.
Змочаным у алеі пэндзлікам вышмараваць палоскі гародніны абапал і абсмажыць іх на грылі па 1 хвіліне з кожнага боку.
Выкласці гародніну на талерку, паліць запраўкай, зверху пакласці часнык. Упрыгожыць долькамі цытрыны
|