Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З ЦЫБУЛЯЙ І ЗЯЛЁНЫМ ГАРОШКАМ

    -300 г баклажанаў,

    -2 галоўкі рэпчатай цыбулі,

    -100 г зялёнага гарошку,

    -2 яйкі,

    -1 яблыка,

    -100 г маянэза,

    -200 г смятаны,

    -2 долькі часныку,

    -1 г. лыжка гарчыцы,

    -1 памідор,

    -1 сталовая лыжка алею,

    -1 г. лыжка соку цытрыны,

    -соль,

    -цукар (па густу),

    -зеляніна кропу.

     

    Баклажаны ачысціць, нарэзаць лустачкамі, патушыць у алеі з дробна нарэзанай цыбуляй, астудзіць, змяшаць з зялёным гарошкам, нарэзанымі кубікамі яйкамі і яблыкам, дадаўшы сок цытрыны, соль, цукар, заліць соусам з маянэза, смятаны, гарчыцы і тоўчанага часныку; салата ўпрыгожыць кветкай з памідора і зелянінай кропу.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (08.10.2014)
    Праглядаў: 252 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar