-баклажаны - 2 шт.
-алей - 2 ст. л.
-салата - 1 пучок
-казіны сыр – 200 г
-вінны воцат - па густу
-перац - па густу
-соль.
Парэжце баклажаны на долькі. Апырскайце аліўкавым алеем.
Пасмажце ў грылі да залацістага колеру. Дробна парэжце салату і выкладзіце на цёплыя баклажаны. Пасаліце і паперчыце.
Парэжце сыр на чатыры часткі, затым пакладзіце яго ў маразільную камеру.
Апырскайце вінным воцатам зеляніну салаты-лютэцыі і выкладзіце яе на шырокія талеркі, а зверху раскладзіце падсмажаныя баклажаны, пасыпаныя зелянінай.
Пасмажце сыр на сярэднім агні. Калі расплавіцца, выліце яго на баклажаны.
|