-баклажан (смажаны) - 1 шт.
-грэцкія арэхі
-хмелі-сунелі
-рэпчатая цыбуля
для запраўкі:
-аліўкавы алей
-вінны воцат
-гранатавы сок
-перац (молаты),
-базілік (зеляніна, узбіць да кансістэнцыі пюрэ) - 2 шклянкі
-часнык - 2 зубчыка
-арэшкі (смажаныя) - 2 ст.л.
-яйка (жаўток, вараны) - 1 шт.
-гарчыца - 1/2 г.л.
-соль - па густу
-чорны перац (молаты) - па густу
-аліўкавы алей - 1/4 шклянкі
-сыр (цёрты) – 100 г.
Баклажаны нарэзаць кубікамі, цыбулю - кольцамі, арэхі здрабніць. Перамяшаць ўсё з хмелі-сунелі і запраўкай.
|