Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З КУМПЯКОМ І КУКУРУЗАЙ

    -баклажаны (невялікія) – 200 г

    -кукуруза (адвараная) – 10 г

    -цытрына - 1 шт.

    -кумпяк – 50 г

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

    -зялёная цыбуля,

    -часнык - па густу

    -зеляніна - па густу

    для запраўкі:

    -памідоры (спелыя) - 2 шт.

    -мяккі сыр – 100 г

    -гарчыца - 1 г.л.

    -перац (молаты),

    -соль - па густу

    -каперсы - 1 ст.л.

    -салодкі перац (марынаваны) - 1 шт.

    -зеляніна - 2 ст.л.

     

    Для запраўкі здрабніць спелыя памідоры, зрабіць пюрэ з даданнем мяккага сыра, 1 г.л. гарчыцы, перцу молатага і солі.

    Нарэзаць лыжку каперсаў і струк марынаванага салодкага перцу.

    Дадаць у пюрэ разам з сечанай зелянінай. Баклажаны запекчы ў загадзя летняй духоўцы да мяккасці, з цёплых зняць "скурку" і нарэзаць тонкімі кружочкамі.

    Кумпяк і цыбулю нарэзаць лустачкамі, часнык і зеляніну здрабніць.

    У салатнік пакласці пласт баклажанаў, паліць часткай запраўкі, затым - кукурузу, ізноў паліць запраўкай.

    3-і пласт - кумпяк, цыбуля, зеляніна. Паліць страву пакінутай запраўкай, пасыпаць часныком і ўпрыгожыць кружочкамі цытрын.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (23.09.2014)
    Праглядаў: 260 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar