-баклажаны – 300 г
-рэпчатая цыбуля – 150 г
-зялёны гарошак (кансерваваны) – 100 г
-яйка (укрутую) - 2 шт.
-яблыка - 1 шт.
-гарчыца - 1 г.л.
-часнык - 2 долькі
-маянэз Calve - 1/2 шклянкі
-смятана - 2 ст.л.
-алей - 1 ст.л.
-соль,
-цукар - па густу
-цытрынавы сок - па густу.
Баклажаны абмыць, ачысціць ад скуркі і нарэзаць лустамі, злёгку патушыць іх на патэльні, апусціць у разагрэты алей.
Вымытую рэпчатую цыбулю нарэзаць кубікамі, апусціць у тушаныя баклажаны і тут жа выняць, астудзіць, змяшаць з гарошкам, дробна нарэзаным яблыкам і яйкамі, нарэзанымі кубікамі, заправіць соллю па густу.
|