Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З МАРЫНАВАНЫМІ ГРЫБАМІ І ВЯНДЛІНАЙ

    -баклажаны - 2 шт.

    -марынаваныя грыбы – 150 г

    -вяндліна – 50 г

    -зялёны гарошак – 30 г

    -рэдзька – 40 г

    -хрэн – 20 г

    -арэгано,

    -цыбуля-парэя - па густу

    для запраўкі:

    -грэцкія арэхі (стоўчаныя) – 100 г

    -часнык (тоўчаны) - 3-4 зубчыка

    -востры чырвоны перац - па густу

    -сок - 1 цытрыны

    -зеляніна,

    -соль - па густу

    -каляндра (змеленая) - 1 пучок.

     

    Баклажаны спячы ў духоўцы да бронзавага колеру, час ад часу перагортваючы.

    Ачысціць іх і нарэзаць кавалачкамі, грыбы і вяндліну - кубікамі. Цыбулю і зеляніну здрабніць, рэдзьку нацерці на буйнай тарцы.

    Асцярожна змяшаць усё з гарошкам, заліць запраўкай і ўпрыгожыць зелянінай. Хрэн пакласці асобнай горкай на край салатніка.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (23.09.2014)
    Праглядаў: 274 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar