-баклажаны (смажаныя) - 5 шт.
-морква - 2 шт.
-салера (корань) - 2 шт.
-цыбуля рэпчатая - 3 шт.
-памідоры - 3 шт.
-часнык - 5 зубчыкаў
-аліўкавы алей - 3 ст.л.
-зеляніна,
-соль - па густу
запраўка:
-смятана – 100 г
-гарчыца,
-цукар - па густу
-востры гатовы соус – 20 г
-алей - 30 мл
-цытрынавы сок,
-соль - па густу.
Цыбулю нарэзаць кольцамі, моркву - кружочкамі, салеру і памідоры - лустачкамі, баклажаны - паўкружочкамі, часнык здрабніць.
Спасеравать гародніну на алеі, пасаліць, выкласці горкай у салатнік, паліць запраўкай і ўпрыгожыць зелянінай.
|