Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З ВЯНДЛІНАЙ ПАД ГАРОДНІННЫМ СОУСАМ

    -баклажаны (смажаныя) – 400 г

    -зеляніна - па густу

    -алей

    -мука

    для запраўкі:

    -бульба - 4 шт.

    -салера (корань) - 1 шт.

    -морква - 2 шт.

    -вяндліна – 200 г

    -сметанкавае масла – 125 г

    -мука - 1/2 шклянкі

    -курыны булён.

     

    Для запраўкі адварыць бульбу і корань салеры. Па асобнасці прыгатаваць са зваранай гародніны пюрэ (у кухонным камбайне ці працерці праз сіта).

    Моркву здрабніць і бланшаваць да мяккасці. Нарэзаную вяндліну злёгку абсмажыць.

    У невялікім рондалі разагрэць сметанкавае масла, патушыць у ім паўшклянкі мукі - 2 хвіліны, дадаць курыны булён, здробненыя лісцікі салеры і кіпяціць на слабым агні да загусцення, прыкладна 30 хвілін.

    Затым дадаць пюрэ і кіпяціць яшчэ 20 хвілін. Баклажаны нарэзаць кубікамі і паскладаць роўным тонкім пластом у салатнік.

    Паліць іх запраўкай, пакласці яшчэ пласт і зноў паліць запраўкай. Даць страве трохі пастаяць, а перад падачай упрыгожыць зелянінай.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (22.09.2014)
    Праглядаў: 301 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar