-баклажаны (кружочкамі ў 1 см) - 2 шт.
-чырвоны вінны воцат - 2 ст.л.
-аліўкавы алей - 5 ст.л.
-насенне граната - 1/2 шт.
-мята (свежае лісце) - па густу.
Пасыпаць соллю кавалачкі баклажанаў і пакінуць на 30 хвілін. Зрабіць запраўку, змяшаўшы ўсе інгрэдыенты з воцатам і аліўкавым алеем, заправіць па густу.
Адставіць. Разагрэць патэльню-грыль. Прамыць баклажаны ад солі і працерці папяровым ручніком.
Вышмараваць аліўкавым алеем з абодвух бакоў і смажыць з абодвух бакоў.
Раскласці на талерцы і папырскаць запраўкай. Пасыпаць гранатам і пакінуць на 15 хвілін, каб салата настаялася.
|