Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    САЛАТА З БАКЛАЖАНАЎ З ЗЯЛЁНАЙ ЦЫБУЛЯЙ ПА-КІТАЙСКУ

    -баклажаны - 3 шт. сярэдняга памеру

    -алей

    -зялёная цыбуля - 5-6 шт.

    -часнык - 6 зубчыкаў

    -імбір свежы - 1 ст.л.

    -перац чылі - 1 шт.

    для соусу:

    -соевы соус - 4 ст.л.

    -карычневы цукар - 2.5 ст.л.

    -воцат (5%-ны) - 2 ст.л.

    -вада - 3 ст.л.

    -соль,

    -перац - па густу.

     

    Баклажаны разрэзаць уздоўж напалову, затым кожную частку - на 8 "пальчыкаў", пасля чаго абсмажыць у гарачым алеі. Для соусу змяшаць усе інгрэдыенты.

    Цыбулю дробна парэзаць, часнык парэзаць тоненькімі долькамі, свежы імбір нацерці, перац чылі нарэзаць тонкімі кольцамі.

    У асобным посудзе абсмажыць на працягу 1-2 хвілін цыбулю, часнык, імбір і перац чылі.

    Дадаць баклажаны, соус, пагатаваць 3 хвіліны.

    Катэгорыя: Салаты | Дабавіў: wawkalaki (23.09.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar